Home / Speltakken / Scouts (11-15jaar)

Scouts - Algemeen

Scouts - Info

Scouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie?

Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en beleef hier samen met je nieuwe vrienden supergave dingen. Ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

Kom bij de scouts van Scouting st. Jozef en speel mee
Elke donderdag van 18:30-20:30uur
Meer Info:
www.scouting.nl/scouts

De scouts van 11 tot en met 15 jaar heten scouts en het thema dat centraal staat bij deze groep is de ‘ontdekkingsreis’. Deze groep scouts is relatief zelfstandig en leert samen werken met anderen in de groep.
Zo wordt de scout voorbereid op de volgende speltak waarin hij of zij zelf activiteiten gaat organiseren.

Scouts verkennen de wereld en gaan op ontdekkingsreis.
Ook leren ze samenwerken.
De leiding is als het ware een reisbegeleider bij de ontdekkingsreis van de scouts.

Scouts - Kader

• Dagmar Relou (Teamleiding)
  • Wouter Harperink (Kasbeheer)
  • Bram van Doeselaar